Safari

Publicerad 2013-03-01 07:43:05 i Afrika,

Två dagar på safari! Jag och Oskar hoppade in i en bil med två pensionärer och en tysk av manlig sort. Det var så coolt. I lake manyara gled man runt och letade efter djur och plötsligt bakom ett träd kunde stora majestätiska elefanter torna upp sig för världen. Vi såg giraffer, flodhästar, en miljon olika apor och zebror. Dagen efter var vi i ngorongoro. En stor krater, omringat av berg, fullproppat med djur. Bufflar, hjortdjur, lejon, hyenor, pumba. Och en noshörning!














Jag och Oskar uppskattade bajsande djur. De må låta omoget, men det är faktiskt roligt. Tanten vi åkte med frågade om vi inte kommit ur kiss- och bajsåldern än, för att senare skrika på sin man att han bara måååste ta kort och filma på den propellerbajsande flodhästen.

Åk på safari!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karolina

I början av 2013 spenderade jag 3 månader i ett fantastiskt land, vid namn Tanzania. Om du missade den delen är du nu tillbaka till en alldeles vanlig blogg bland miljoner andra som bloggar om samma sak som alla andra. Nämligen ingenting intressant för omvärlden.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela