Reparation

Publicerad 2013-06-14 08:44:27 i Min fantastiska fritid,

Bloggen kommer att vara under någon form av reparation i några dagar. Inte så att den kommer se annorlunda ut, jag ska bara lägga den lite i ordning för min egen del. Detta kan innebära att ni plötsligt kan se ett supergammalt (inte ens ett år gammalt) inlägg helt plötsligt. Det får ni leva med.
 

Go(o)d feeling

Publicerad 2013-06-10 19:18:03 i Min fantastiska fritid,

Alltså den där känslan. Jag hoppas ni alla upplevt den emellanåt. När allt bara går bra, när allt känns rätt, man är pigg, mätt, glad, taggad. 
 
Idag åkte jag till Mariefred för ett "intro" på demensboendet jag ska jobba på. Det kändes så kul! Jag ser verkligen fram emot att få jobba där i sommar och är otroligt tacksam för att jag fått jobbet. Därefter träffade jag ett par jag aldrig träffat förut, men som ordnat så jag kan bo i deras kyrka (i ett gästrum) de dagar jag slutar 21 och börjar 7 dagen efter. Hör och häpna, men jag får dessutom låna deras lägenhet i två veckor medan de är på semester. Åkte hem, lyssnade på bra musik och fick syn på himlen när den är som coolast. Sol blandat med stora fina moln med lite regn lite längre bort. I all yra bestämde jag mig för att fota detta, medan jag i glädje körde lite för fort och hade tankarna på hundra ställen samtidigt. Det gick bra! Bilden blev dålig, men ni kanske förstår och har sett det med egna ögon någon gång! 
 
 
 
 

Bättre sent än aldrig

Publicerad 2013-06-10 13:03:50 i Min fantastiska fritid,

Mina damer och herrar.
 
Jag är en ganska impulsiv liten dam som alldeles för fort tröttnar på det mesta. Den här bloggen har hållt ovanligt länge, och jag vill inte riktigt ta farväl, även om vi alla märker att det tar längre tid mellan varje inlägg. Jag kommer att skapa två "minnesbloggar". En där jag slänger in alla Afrikainlägg och en där min fina tid på Mullsjö får bevaras. Och så får vi se vad som händer med den här!
 

Om

Min profilbild

Karolina

I början av 2013 spenderade jag 3 månader i ett fantastiskt land, vid namn Tanzania. Om du missade den delen är du nu tillbaka till en alldeles vanlig blogg bland miljoner andra som bloggar om samma sak som alla andra. Nämligen ingenting intressant för omvärlden.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela