Massajby

Publicerad 2013-03-03 15:00:04 i Afrika,

Nu när Matilda hänger med sina föräldrar på safari passar jag på att umgås med Oskar (en annan kille som volontärar inne i arusha som jag träffade precis innan vi åkte). Igår åkte vi till en massajby på 2000 meters höjd för att stanna över natten. Vi bestämde oss för att vi skulle se soluppgången eftersom det var för dimmigt för solnedgången. Så halv sex i morse tog vi vår lilla picknick, gick upp på en höjd och käkade våra mackor medan vi väntade på att solen skulle titta fram bakom berget.

Vi sjöng "sol, vind och vatten", men hoppade över ord som inte stämde. I början lät det: hm, hm, hm, hm, höga beeerg, hm, hm, hm, hm... Men när solen tittade fram fick vi sjunga: sol, hm, hm, hm, höga beeerg, hm, hm, hm, hm..

Vi fick se övergången från en stjärnhimmel till en fullt ljus dagshimmel. Mycket fint och en underbar känsla när de första solstrålarna värmde kroppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karolina

I början av 2013 spenderade jag 3 månader i ett fantastiskt land, vid namn Tanzania. Om du missade den delen är du nu tillbaka till en alldeles vanlig blogg bland miljoner andra som bloggar om samma sak som alla andra. Nämligen ingenting intressant för omvärlden.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela