Long time no see

Publicerad 2013-03-26 19:16:55 i Afrika,

Nu var det visst ett tag sen jag lyckades uppdatera! Och det simpla svaret på det är att inget överdrivet har hänt. Eller ni skulle förmodligen tycka allt här är lite skumt, men vi har vant oss.

Vår familj är väldigt spännande. Från början visste vi att mama var lärare och de verkade ha det gott ställt. Nu vet vi att baba är ingenjör, mama är lärare och pluggar dessutom till bättre lärare, de har en farm i moshi och bor granne med en järnfabrik - som de äger. Dessutom får de en mysig summa för att vi terroriserar deras hem.

I lördags hängde vi med våra nya kamrater på en krogrunda, bestånde av exceptionellt fantastiska dansmoves och skratt, för att sedan hoppa över en grind och vänta i 40 minuter innan vi vågade smsa mama och fråga om hon ville gå upp och öppna dörren åt oss. Kl 5 på morgonen.

Här är väääärldens bästa barn som sjunger högt och glatt medan de målar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karolina

I början av 2013 spenderade jag 3 månader i ett fantastiskt land, vid namn Tanzania. Om du missade den delen är du nu tillbaka till en alldeles vanlig blogg bland miljoner andra som bloggar om samma sak som alla andra. Nämligen ingenting intressant för omvärlden.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela